Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів: Відключення "Київенерго" – технологія Тимошенко

Середа, 19 серпня 2009, 14:44

Відключення "Київенерго" від постачань природного газу є елементом політтехнології Юлії Тимошенко.

Так вважає народний депутат від Партії регіонів Олександр Попов.

"Тут ще є політичний аспект, пов'язаний з відпрацьовуванням тактики і стратегії майбутнього кандидата в президенти Юлії Володимирівни Тимошенко в частині відновлення свого рейтингу в місті Києві", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" у середу.

За його словами, відключення від постачань природного газу неможливе без відповідної санкції Кабінету міністрів.

"Я просто упевнений, що "Нафтогаз України" почав відключення ТЕЦ від постачань газу, маючи на це "добро". Тому сьогодні ми бачимо відповідну реакцію - указівка включити", - відзначив депутат.

"Тобто, одною рукою рубильник відключається, другою він включається. Мовляв, дивіться, місцеві влади створили умови, що з їхньої вини ви залишилися без комунальних послуг. А от я, гарна така, усе це відновила", - підкреслив Попов.

При цьому депутат не виключив, що така технологія може бути використана в зимовий період, у розпал передвиборчої президентської компанії. "Дуже брудна компанія починається в цьому плані", - відзначив опозиційний міністр.

При цьому, за його словами, уряд не тільки не створив умов для поліпшення ситуації, але і провокує нові проблеми в галузі.

"Розуміючи, що будуть проблеми, уряд Тимошенко перекладає відповідальність на місцеві органи влади. Замість того, щоб займатися своїми прямими обов'язками, йде пошук винних", - резюмував Попов.

Як повідомлялося, Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" на виконання доручення прем'єра Тимошенко відновила постачання природного газу "Київенерго" враці у середу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...