У Ющенка не зрозуміли, як Тимошенко міняє кадри

Середа, 19 серпня 2009, 14:48

Перший заступник голови секретаріату президента Олександр Шлапак вважає хибною практику уряду щодо звільнення чиновників.

Таку думку він висловив УНІАН, коментуючи рішення Кабінету міністрів про призначення Олександра Галинського керівником Державного департаменту виконання покарань.

"Мені не зрозуміло, як звільнявся попередній керівник. Може, він був поганим керівником, але така практика такого звільнення, коли йому не дали можливості виступити на засіданні Кабінету міністрів і пояснити, що відбувається в його системі і які є порушення, – ця практика неправильна", - сказав Шлапак.

Кабінет міністрів своїм розпорядженням від 12 серпня ухвалив рішення щодо звільнення Василя Кощинця з посади голови Державного департаменту виконання покарань.

Начальником Державного департаменту з питань виконання покарань призначений Олександр Галінський, про що він сам повідомив журналістам. За його словами, таке рішення ухвалено на засіданні уряду в середу. Раніше він обіймав посаду начальника управління цього департаменту в Одеській області, інформує "Інтерфакс-Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування