Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіони заявляють про "розправи" і "сценарій" зриву виборів

Середа, 19 серпня 2009, 15:35

Партія регіонів заявляє про безпрецедентні випадки фізичної розправи над лідерами її місцевих осередків.

"Цими днями по-звірячому вбитий – бейсбольними бітами на очах в дружини та дітей – керівник фракції Партії регіонів міської ради міста Южного Одеської області Геннадій Савельєв", - повідомляє прес-служба Партії регіонів.

19 серпня стріляли в керівника фракції Партії регіонів в міській раді Ізмаїла Одеської області – у даний час важко поранений Олександр Самойленко знаходиться в реанімації, додає вона.

"Обидві жертви – активні діячі опозиції, що входили до керівних органів місцевих осередків Партії регіонів", - зазначається в повідомленні.

"Окрім цього на адресу опозиційних депутатів в Одеській області лунають постійні погрози, чиниться тиск, мета якого – залякати, понизити активність, позбутися опозиціонерів і дестабілізувати ситуацію перед президентськими виборами", - стверджує прес-служба ПР.

Партія регіонів глибоко стурбована цією ситуацією і "розпалюванням протистояння в суспільстві".

"Ми звертаємося до парламенту України, до Генеральної прокуратури з вимогою зробити все для того, щоб не допустити реалізації сценарію зриву президентських виборів через механізм дестабілізації в регіонах, через хвилю цинічних кримінальних вбивств відомих в областях діячів опозиції", - заявляє Партія регіонів.

"Генеральний прокурор повинен взяти під особливий контроль розслідування цих резонансних злочинів", - переконані "регіонали".

"Ми закликаємо до захисту законності, прав, свобод і життя громадян України", - наголошує Партія регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування