У Южному вимагають знайти убивць "регіонала"

Середа, 19 серпня 2009, 18:08

У порту "Южний" вимагають від прокурора Одеської області знайти бандитів, від ударів яких помер "регіонал" Геннадій Савельєв.

Про це йдеться на сайті порту.

Савельєв був начальником вантажного району торговельного порту "Южний", а також головою фракції Партії регіонів у міській раді міста Южне Одеської області.

Депутат Южнівської міськради помер о 23.40 у понеділок, 17 серпня, у лікарні.

"Передчасній смерті Геннадія Савельєва передував розбійний напад злочинців, особи яких сьогодні встановлює слідство. Три тижні лікарі боролися за життя Геннадія, але завдані тілесні ушкодження були такої важкості, що організм сильного, здорового чоловіка не зміг їх витримати", - зазначає прес-служба порту.

"Керівництво й трудовий колектив порту звернулися до прокурора області з вимогою знайти і покарати бандитів", - повідомляє вона.

Прес-служба порту "Южне" також закликає засоби масової інформації "не брати участь у брудних спекуляціях на трагедії родини й порту".

За її словами, ЗМІ можуть "пропонувати гроші за розміщення замовлених матеріалів ті, хто, можливо, є співучасниками злочину, намагаючись пустити слідство хибним слідом".

Як відомо, раніше Партія регіонів заявила про "безпрецедентні випадки фізичної розправи" над лідерами її місцевих осередків, зокрема через вбивство Савельєва "бейсбольними бітами на очах в дружини та дітей", а також кульове поранення керівника фракції в міськраді Ізмаїла Одеської області Олександра Самойленка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування