Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк обіцяє ні з ким не цяцькатись

Середа, 19 серпня 2009, 18:35

Політична партія на основі "Фронту змін" буде створена до президентських виборів.

Про це заявив лідер цієї організації Арсеній Яценюк у середу в Полтаві під час зустрічі активом обласного "Фронту змін", повідомляє його прес-служба.

Він наголосив, що майбутня партія – "не клуб з працевлаштування колишніх чи майбутніх політиків, це потужна організація з тим, щоб вона забезпечувала майбутнє для країни".

Яценюк підкреслив, що відбір до лав партії буде "дуже жорстким".

"Якщо ти член партії, ти відповідним чином маєш право балотуватися у представницькі органи, займати посади. І тоді ти несеш політичну і юридичну відповідальність перед партією і перед людьми, які проголосували за партію", - сказав він.

"Ніхто ні з ким цяцькатись не буде. В будь-якій ситуації, яка підриватиме наші ідеологічні засади чи прості людські цінності, будемо жорстко діяти. І у нас уже це відбувається у ряді регіонів. Ситуація вимагає радикальності, жорсткості і сили", - заявив Яценюк.

Звертаючись до активістів обласного осередку, Яценюк підкреслив, що "Фронт змін" хоче якісно змінити політичну еліту.

"Ми хочемо якісно змінити взагалі відношення до політика і до політики як такої. Ми просто хочемо відповідальності. І ми готові на цю відповідальність, але будемо питати це і з інших", - заявив він.

Він підкреслив, що треба не вірити у казку, а провести всі виборчі кампанії таким чином, щоб потім не було соромно.

"Не наобіцяти, щоб рейтинг підняти, а потім з цих слів залишиться тільки пуста оболонка. Я вас зараз настроюю на дуже складний робочий процес", - сказав Яценюк.

"Один президент нічого не поміняє. Навіть одна фракція у парламенті нічого не змінить. Наше завдання максимально змобілізуватися самим і змобілізувати людей. Країна міняється не одними руками", - зазначив депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування