Організатор Євро вірить, що Києву залишать фінал

Середа, 19 серпня 2009, 22:38

Чутки про те, що УЄФА відмовиться від проведення в Україні Євро-2012 не мають під собою жодних підстав.

Про це заявив керівник українського оргкомітету Євро-2012 Маркіян Лубківський в ефірі 5 каналу.

"Україна вступила у активну фазу організації самої першості. До цього часу ми вели мову про створення інфраструктури", - зазначив він.

"Тепер чітко зрозуміло, що створення інфраструктури – це відповідальність держави, а всі організаційні моменти лягають на місцевий оргкомітет", - заявив Лубківський.

За його словами, "почалася організація самої першості, що є хорошим сигналом для суспільства, про те що Євро-2012 буде в Україні і Польщі".

"Усі рішення стосовно формату Євро-2012 прийматимуться у грудні у Португалії під час виконкому УЄФА", - нагадав керівник оргкомітету.

"Україна виконає усі вимоги, які містяться у листі Мішеля Платіні до українських міст і ми зможемо провести цей турнір в форматі 4 на 4 (4 польських міста і 4 українських)", - наголосив він.

"УЄФА насправді є дуже прихильним до України. УЄФА хоче турнір в Україні", - підкреслив Лубківський.

Він вважає, що виконком прийме рішення про проведення матчів чемпіонату у 4 українських містах та фіналу у Києві. Однак, Лубківський зазначив, що "у нас залишилося мало часу, щоб показати УЄФА ту динаміку, яка дозволить розраховувати на найкращий результат".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...