Богословська підтримує ідею Тігіпка

Четвер, 20 серпня 2009, 10:52

Інна Богословська підтримує ідею висування єдиного кандидата в президенти від імені Анатолія Гриценка, Сергія Тігіпка й Арсенія Яценюка.

Так вона прокоментувала аналогічну заяву Тігіпка, повідомляє Ліга.net з посиланням на прес-службу політика.

"Я виступаю за об'єднання всіх нових за духом політиків. Про це я сказала ще 15 червня, відразу після відходу з Партії регіонів. Цієї лінії я буду дотримуватися під час усієї виборчої кампанії", – сказала депутат.

На її думку, "очевидно, що президентські вибори 2010 року – це боротьба старих підходів у політиці проти нових".

"Сьогодні БЮТ і ПР ведуть гру "на двох". Після того як їм перешкодили реалізувати антиконституційну змову, вони вирішили відтіснити конкурентів, протягнувши вигідний для себе закон про вибори президента", - зазначила Богословська.

"БЮТ і ПР будь-яким способом будуть домагатися, щоб їхні кандидати пройшли в другий тур і домовилися між собою – хто наступні десять років буде президентом, а хто – прем'єр-міністром. Якщо це станеться, на Україну не чекає нічого хорошого", – підкреслила вона.

"Тому всім новим за духом політикам потрібно працювати спільно. Тільки разом ми зможемо поламати їхню гру. Я рада, що Сергій Тігіпко це розуміє, інакше він не казав би про можливе висування єдиного кандидата", – упевнена депутат.

Вона згодна з Тігіпком, що така домовленість може бути досягнута не раніше ніж за місяць до першого туру.

"За два-чотири тижні до першого туру виборів буде зрозуміло, у кого найвищі шанси перемогти. Тільки тоді зможуть відбутися предметні переговори", – резюмувала Богословська.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News