Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лавринович думає, що "рекордсмен" Ющенко не вміє працювати з Радою

Четвер, 20 серпня 2009, 13:49

Перший віце-спікер Олександр Лавринович критикує президента Віктора Ющенка за невміння працювати з парламентом.

Про це він сказав на прес-конференції, повідомляють Українські новини.

Таку думку Лавринович висловив у зв'язку з ветуванням Ющенком нової редакції закону про вибори президента і закону щодо виділення коштів на Євро-2012.

"Треба, напевно, привітати Віктора Андрійовича Ющенка з тим, що він почав третю сотню своїх вето президента, і з тим, що він, безсумнівно, чемпіон світу і його рекорд, мабуть, ніколи не буде побито, що є свідченням деструктивності й невміння працювати із представницьким органом", - сказав він.

При цьому Лавринович ще раз зауважив, що більшість пропозицій Ющенка до нової редакції закону про вибори президента є деструктивними й сприятливими для зриву виборів.

Також перший віце-спікер спрогнозував, що жодної з пропозицій президента не буде враховано парламентом на його позачерговій сесії 21 серпня.

За словами Лавриновича, Верховна Рада не буде враховувати ці пропозиції Ющенка у зв'язку з тим, що у разі їх ухвалення це продовжить строк набрання чинності законом, і виборча кампанія може не початися в запланований строк.

Як відомо, Ющенко застосував право вето до нової редакції закону про вибори президента, яка передбачає скорочення строків президентської кампанії з 120 до 90 днів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування