Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко доручив Тимошенко займатися Другою світовою

Четвер, 20 серпня 2009, 20:51

Президент Віктор Ющенко видав указ про заходи у зв'язку з роковинами початку Другої світової війни.

Відповідний документ оприлюднений на сайті голови держави.

Ющенко доручив Кабміну розробити та затвердити у двотижневий строк план заходів у зв'язку з роковинами, передбачивши, зокрема, проведення наукової конференції щодо обговорення та надання об'єктивної оцінки подіям Другої світової війни, та ролі в ній українського народу.

Також уряду доручено здійснення заходів щодо виявлення, впорядкування та збереження місць поховань осіб, які загинули в Україні під час Другої світової війни.

Крім того у військових з'єднаннях і частинах, навчальних закладах мають бути проведені заходи, "спрямовані на донесення до молоді об'єктивної інформації про події Другої світової війни, виховання у молодих громадян почуття патріотизму та поваги до ветеранів".

Також Міністерству закордонних справ разом із Українським інститутом національної пам'яті доручено донесення до міжнародної спільноти об'єктивної інформації про роль українського народу у Другій світовій війні та збереження і впорядкування на територіях іноземних держав місць поховань українців, які загинули під час війни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування