Литвин проти масажисток широкого профілю в Раді

П'ятниця, 21 серпня 2009, 11:52

Верховна Рада останнього скликання абсолютна неадекватна.

Про це заявив голова Верховної Ради Володимир Литвин, перебуваючи в Полтавській області 20 серпня, повідомляє УНІАН.

Зокрема, спілкуючись з жителями області, голова парламенту сказав: "Верховна Рада не може ж вести діалог. У нас же як? Діє принцип - якщо ти зі мною, значить ти - мій васал, мій соратник. Якщо ти проти, значить ти - мій ворог, треба тебе знищити. У нас або чорне, або біле".

Також спілкуючись з жителями області він заявив, що не сприймає вибори за партійними списками.

"Люди можуть голосувати за вождя, який їм приглянувся, але в списку ж - мати, донька, батько, син, дядько, племінник, кума, водії, охоронці і масажистки широкого профілю", - зазначив Литвин.

Незважаючи на наявність протистояння в парламенті, Литвин все ж вважає, що ВР зможе подолати вето президента на зміни до держбюджету.

"Завтра постане питання до закону про внесення змін до держбюджету на цей рік у частині фінансування заходів з підготовки до Євро-2012. Цим законом визначено 9,8 млрд. грн. У президента виникають питання щодо джерел. Мова йде про те, що цей обов’язок покладається на Нацбанк. Звісно, є застереження щодо цього закону, хоча я розумію і той факт, що нам треба, раз вже ми взялися за Євро, готуватися до нього", - зазначив Литвин.

"Мають будуватися дороги, інфраструктура. Це має дати роботу людям, має дозволити розвиватися економіці України… Щоб нам не будували дороги турки, югослави. Я розумію, що у них більший досвід, але необхідно, щоб працювали наші люди, наші структури і люди мали заробіток", - заявив спікер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування