Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дружина Ющенка через його прес-службу оголошує конкурс

П'ятниця, 21 серпня 2009, 16:11

Фонд "Україна 3000" оголошує третій всеукраїнський конкурс благодійних проектів "Добро починається з тебе".

Про це повідомляє прес-служба президента з посиланням на прес-службу фонду "Україна 3000", наглядову раду якого очолює дружина президента Катерина Ющенко.

До участі у конкурсі запрошуються учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, студенти вищих навчальних закладів, члени дитячих і молодіжних громадських організацій та об'єднань.

Фонд звертає увагу, що, на відміну від попередніх конкурсів, учасниками яких були лише школярі, цього року до участі в конкурсі запрошується студентська молодь.

Водночас, органам влади, місцевої громади, соціально відповідальному бізнесу та всім представникам українського суспільства пропонується підтримати дитячі та юнацькі ініціативи.

Конкурс проводиться у двох номінаціях: конкурс серед дитячих колективів загальноосвітніх, професійних і позашкільних навчальних закладів, дитячих громадських організацій та об'єднань; конкурс серед молодіжних колективів вищих навчальних закладів, молодіжних громадських організацій та об'єднань.

На конкурс приймаються благодійні проекти за трьома тематичними напрямками - соціальні, екологічні, культурологічні. Кінцевий термін подачі матеріалів для участі в конкурсі - 15 листопада 2009 року. Аплікаційні форми, а також вимоги до оформлення матеріалів на конкурс є на сайті Фонду.

Для участі у конкурсі до Національної конкурсної комісії необхідно подати: на першому етапі – реєстраційну картку та резюме благодійного проекту у двох примірниках; на другому етапі – підсумкову інформацію про реалізацію благодійного проекту у двох примірниках.

Адресу для надсилання заявок і матеріалів, а також контактні дані й інші подробиці також можна подивитись на сайті Фонду.

Організатори залишають за собою право розміщувати надіслані на конкурс матеріали у друкованих виданнях, на сайтах Фонду та партнерів проекту із зазначенням назви закладу чи організації, від яких надійшов благодійний проект, прізвища та імені керівника проекту.

Конкурс міжнародним благодійним фондом "Україна 300" оголошено за підтримки Міністерства освіти і науки, Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту та Академії педагогічних наук України.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:38
Новини економіки 7 травня: Кабмін продовжив відстрочку від мобілізації, тариф на електрику може зрости
23:35
ЗМІ: Нейтральні держави Європи попросили НАТО про тіснішу співпрацю через агресію Росії
23:09
фотоВід російських обстрілів на Донеччині загорівся ліс: палало близько 300 гектарів
22:51
відеоЗеленський: Готуємо документи, які точно стануть новинами в найближчі тижні
22:44
В Естонії на 9 травня заборонили пов’язані з агресією РФ публічні зібрання і символіку
22:18
Близько половини із запущених РФ північнокорейських ракет вибухнули в повітрі – Костін
22:13
велоспортЯрослав Попович про перемогу його команди на 4 етапі Джиро: Всі відпрацювали на 100%
21:54
Уряд змінив умови оренди держмайна на час воєнного стану: хто зможе не платити
21:44
фотоНа війні в Україні загинули ще двоє грузинських добровольців
21:27
фото"Схеми": Заступник генпрокурора живе у будинку, який куплений в 6 разів дешевше за ринкову ціну
Усі новини...
Реклама: