Яценюк вважає пропозицію Тігіпка і Богословської провокацією

П'ятниця, 21 серпня 2009, 17:36

Арсеній Яценюк вважає передчасним говорити про об'єднання з молодими політиками і висування від їхнього імені єдиного кандидата на посаду президента.

Так у прес-службі "Фронту змін" прокоментували можливість об'єднання Арсенія Яценюка, Сергія Тігіпка, Анатолія Гриценка та Інни Богословської з метою висування єдиного кандидата.

"Сьогодні передчасно говорити про будь-які форми співробітництва між кандидатами в президенти, оскільки сама виборча кампанія ще не розпочалася", - заявили "Українській правді" у прес-службі.

"Немає ще зареєстрованих кандидатів, не ясні програми людей, що публічно заявили про намір стати кандидатами", - додали у "Фронті змін".

У прес-службі нагадують про "прецедент, коли молодий менеджер заявляє про президентські амбіції, а потім стає начальником декоративного штабу у реального кандидата".

"Перш ніж вести будь-які розмови про об'єднання, усім кандидатам варто спочатку зареєструватися кандидатами в президенти, визначитися з програмою", - заявили у "Фронті змін".

"Хотілося б зрозуміти, який електорат підтримає того чи іншого кандидата після його реєстрації, який обсяг електорату. Тільки тоді можна буде обговорювати які-небудь форми співробітництва. У протилежному випадку будь-які розмови про об'єднання будуть політичною провокацією", - додали у прес-службі.

Як відомо, Сергій Тігіпко не виключає можливості об'єднання з метою висування єдиного кандидата. Його позицію вже підтримала Інна Богословська. Анатолій Гриценко відмовився знімати свою кандидатуру.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування