Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: репресії в Криму не допоможуть

Неділя, 23 серпня 2009, 18:35

Жорсткими силовими методами проблему самовільного захоплення землі в Криму не вирішити.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко в Сімферополі під час представлення нового керівника міліції автономії Геннадія Москаля, повідомляє Ліга.net з посиланням на УНІАН.

Він зазначив: "репресивними діями виганяти людей з самозахоплень - шлях у нікуди. Вони переселяться на наступні самозахоплення".

При цьому глава МВС виступає за створення реєстру репатріантів, яким необхідні ділянки.

"Очевидно, буде з'ясовано, скільки - умовно 20, 50, 70 тисяч людей - вимагають ділянки, мають життєву потребу в них. Очевидно, є такі ділянки землі у тому чи іншому районі Криму, і вони будуть надані, - тільки це може зняти напругу" , - вважає міністр.

"Сказати вам, що ми візьмемо бульдозери та прочистимо всі "джемільовки" (очевидно, похідне слово від прізвища лідера кримськотатарського меджлісу Мустафи Джемільова) по Криму і всіх олігархів, які побудували їх у парках, неможливо", - заявив Луценко.

"Це потрібно вирішувати базово, дізнатися, скільки є стражденних, реально потребують, і де ця земля (яку можна виділити). І ось тоді або вони селяться на відведену їм законно землю, або будуть виселені з захоплень", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування