Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соратник Луценка обіцяє підняти "розстрільні" справи

Понеділок, 24 серпня 2009, 09:44

Прихід Геннадія Москаля на посаду начальника міліції Криму дасть імпульс розслідуванню резонансних злочинів минулих років.

Про це заявив міністр внутрішніх справ Юрій Луценко, повідомляє УНІАН.

"Я сподіваюся, зараз цим розслідуванням буде дано новий імпульс", – сказав глава МВС.

На його думку, кримській міліції необхідно притягати до відповідальності не тільки членів бандформувань, але й організаторів злочинних угрупувань.

"Головне – вдарити по ключових особах", – заявив він, додавши, що деколи вони "ховаються за депутатськими та іншими представницькими мандатами". "Хто мер, хто депутат, хто радник. Нам вони добре відомі як члени організованих злочинних угрупувань", – підкреслив глава МВС.

Новий начальник міліції Криму зазначив, що розкриття і відновлення роботи над розкриттям "розстрільних" справ, а також справ з використанням вибухових речовин – це "ключ до тих осіб, які почуваються в Криму привільно, прикриваючись депутатськими мандатами, президентів різних фондів, громадських організацій".

Як відомо, 19 серпня Кабмін призначив депутата від НУ-НС Москаля начальником Головного управління МВС у Криму – заступником міністра внутрішніх справ країни.

Москаль вже працював на цих посадах в 1997-2000 роках.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: