БЮТівець вважає Ющенка наївним

Понеділок, 24 серпня 2009, 13:03

Плани президента Віктора Ющенка, озвучені у промові на Майдані Незалежності, виглядають наївними.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко (БЮТ), повідомляє УНІАН.

"Ці плани виглядають доволі наївними, починаючи від сподівань, що український народ під час обговорення підтримає президентський варіант Конституції, та закінчуючи рецептами економічних змін, які навряд чи президент матиме можливість реалізовувати", - сказав він.

Віце-спікер вважає, що виступ Ющенка з нагоди Дня Незалежності можна розділити на дві частини, одна з яких виглядала досить оптимістично, а друга – як промова кандидата у президенти.

За словами Томенка, в частині свого звіту перед українським народом президент як ніколи виглядав оптимістом, зокрема, щодо гуманітарної і соціально-економічної ситуації в Україні.

"Відмінність з попередньою риторикою стосувалася того, що президент оцінював діяльність не уряду, а свою діяльність за практично весь термін президентства. Саме тому цей звіт був оптимістичний", - сказав віце-спікер.

Водночас друга частина виступу глави держави, на думку Томенка, виглядала як "політична футурологія".

Як відомо, під час своєї промови з нагоди свята Ющенко заявив про підписання указу щодо всенародного обговорення його проекту змін до Конституції та запропонував свій план економічного оздоровлення країни.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування