Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не набридає Тимошенко

Вівторок, 25 серпня 2009, 15:16

Блок Литвина не претендує на посади в Кабінеті міністрів.

Про це заявив Володимир Литвин в інтерв'ю Ліга.net.

"Я розумію цей тендітний світ, крихкість цієї коаліції, будь-які рухи призведуть до порушення, це по-перше. А по-друге, ми у свій час заявили, що не претендуємо на участь у виконавчій владі, а після того, як стали членами коаліції, було б нечесно змінювати позицію", - відзначив спікер.

"Я розумію, що багатьом моїм колегам це не подобається, я намагаюся їм це пояснити, хоча розумію хиткість своїх аргументів. Адже в них формально є підстави говорити якщо не прямо мені в очі, то за спиною: мовляв, він посаду має, а нам розповідає про те, що потрібно працювати і чекати, чекати і працювати", - сказав Литвин.

На питання про кадровий потенціал своєї партії Литвин нагадав, що сьогодні в місцевих радах їх представляють 10% депутатів - близько 29 тисяч осіб.

"Я вважаю, це нормальний кадровий потенціал. У нас люди, яким притаманні совість, досвід, вони можуть показати і показують результати роботи. У них немає тільки одного – ліктів", - поскаржився спікер.

"Я коли зустрічаюся з партійцями, з активом, говорю їм: подивитіся на себе і на тих людей, які домінують. Вони кращі вас? Ні. Сьогодні на коні той, хто нахрапистіше, хто безцеремонніше і від кого краще відкупитися, дати йому якусь посаду, ніж сказати йому, що він не гідний", - заявив Литвин.

На питання про відносини з прем'єром Тимошенко Литвин повідомив, що вони спілкуються щотижня.

"Під час парламентських сесій проводяться зустрічі й у Верховній Раді, і в Кабміні. Тобто спілкуємося з дотриманням паритетності. Звичайно, проводиться обговорення тих питань, які має розглянути Верховна Рада і тих рішень, які потрібно ухвалити. Звичайна справа - консультації телефоном", - розповів спікер.

"Але я маю сказати, ми не набридаємо одне одному. Так само, як і у відносинах із президентом. Але з прем'єром, природно, спілкуюся частіше", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування