Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин виходить із правила "мій рейтинг нуль"

Вівторок, 25 серпня 2009, 15:32

Спікер Володимир Литвин вважає, що реєстр виборців не буде задіяний на виборах.

"Він і не буде задіяний. Уже тому, що на уточнення даних Реєстру необхідно близько 36 млн.грн. Утім, на рішення цієї проблеми на сьогодні ЦВК має більш 50 млн", - заявив він в інтерв'ю Ліга.net.

"Обсяг фальсифікацій буде великим, тому що ставки на вибори дуже високі. Я хотів би, щоб їх визнали легітимними і демократичними. І говорити наперед, що усе буде погано, я вважаю, немає підстав. Хоча знову ж - ставки дуже великі, і буде задіяне усе. Особливо в регіонах, де домінують ті чи інші політичні сили. Вони будуть робити усе для того, щоб зачистити поле під себе", - підкреслив Литвин.

Спікер також відзначив, що одним зі способів боротьби будуть оприлюднені рейтинги й оцінки політологів.

"Аналізи будуть виглядати однотипно: є одна цяця, а решта - кака. А оскільки і "цяць", і "как" у нас буде багато, то в людей буде суцільне розчарування. У той же час, я розумію політологів: у кожного своя робота, і вибори - це шанс заробити", - відзначив він.

"Я дотримуюсь правила: мій рейтинг нуль - працюй. У той же час, необхідно підкреслити, що в нас давно ведеться "зомбування" людей. Їм кажуть: тільки от ці лідери, інших не буде", - додав Литвин.

Говорячи про те, кому вигідно розіграти "карту Пукача" на виборах, Литвин заявив, що вже дев'ять років, "як це усе використовується, особливо під час політичних кампаній".

"До мене це не має жодного стосунку. Всім очевидно, ця тема давно переведена в політичну площину, вона настільки заплутана і політизована, що в мене розрахунок лише на одне: правда, зрештою, проб'є дорогу", - заявив Литвин.

"Що стосується мене особисто, то я свої проблеми знаю, як ніхто інший, навіть якщо об'єднати всіх моїх "друзів" разом. Я чистий. А те, що цю тему переживати непросто, це зрозуміло кожній людині, яка має мораль і совість", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування