Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Син "регіонала" збив двох людей через таксі – вважають в ДАІ

Середа, 26 серпня 2009, 10:38

Винуватцем ДТП в Одесі за участі сина "регіонала" Олександра Кравця може бути також водій таксі, що порушив правила зупинки і стоянки.

Таку думку висловив начальник Одеського міськвідділу ДАІ Віктор Кузнєцов, коментуючи на одному з місцевих телеканалів можливі причини аварії 22 серпня на Фонтанській дорозі Одеси.

Він також спростував чутки про те, що водій "Мерседесу" Дмитро Кравець скоїв ДТП у нетверезому стані – експертиза показала зворотне, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

"З боку водія "Мерседесу" могло мати місце порушення маневрування і, можливо, також була перевищена швидкість", - сказав Кузнєцов.

Унаслідок ДТП 28-річний Василь Карпенко загинув на місці, а його 27-річна подруга Наталя Гусєва, що одержала важкі травми, знаходиться у відділенні інтенсивної терапії 11-ї міськлікарні з ушкодженням черепа і тазостегнового суглоба.

Друг загиблого Денис Задорожний, що був свідком аварії, повідомив, що дивом врятувався від смерті, знаходячись у момент ДТП між "ВАЗ-2106" і "Мерседесом", що проїхав поруч.

Вони в цей час підійшли до водія таксі "ВАЗ-2106", що зупинився в півтора-двох метрах від бордюру, щоб домовитися про ціну за проїзд трьох людей.

Раптово на трасі з'явився "Мерседес". Збивши двох його друзів, іномарка далі зіштовхнулася з припаркованим у 8-ми метрах автомобілем Dacia Logan, що, у свою чергу, вдарив автомобіль Chevrolet, що стояв за ним.

У свою чергу, батько учасника ДТП Дмитра Кравця – депутат Одеської міськради від Партії регіонів Олександр Кравець стверджує, що "аварію спровокував "ВАЗ-2106", що вискочив перед "Мерседесом".

Він також стверджує, що син у момент аварії був абсолютно тверезий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування