Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль збирається ловити бандитів у Brioni з кривавими руками

Середа, 26 серпня 2009, 12:27

За розстрілами 90-х років стоять деякі нинішні впливові люди Криму.

Про це заявив новий керівник кримської міліції Геннадій Москаль в інтерв'ю Комерсант-Україна.

На питання, чому він збирається в першу чергу зосередитися на розслідуванні старих розстрільних справ, а також убивств із використанням вибухівки, Москаль сказав:

"Практично в усіх цих справах живими залишилися ті, хто стріляв останнім, – інші вже давно в могилах. Ті, хто стріляв останнім, і є замовниками цих убивств".

"А те, що вони зараз припудрилися, одягнулися в Brioni і видають себе за респектабельних бізнесменів або депутатів, ще не значить, що вони не бандити", - підкреслив начальник міліції.

За словами Москаля, для нього "цілком очевидно: за кожним розстрілом 90-х років стирчать криваві руки деяких нинішніх "найвпливовіших" людей Криму".

"Користуючись нагодою, хочу попередити всіх цих людей: любові і злагоди між нами не буде. Антагонізм між міліцією і бандитами закладено за визначенням", - заявив начальник міліції.

"Тому між нами буде тільки жорстка конфронтація і війна. У рамках чинного законодавства, звісно", - додав він.

На запитання, чи слід найближчим часом очікувати голосних кримінальних справ стосовно високопоставлених кримських чиновників, Москаль відповів:

"Так. Тут є люди, нахабності яких навіть я дивуюся, хоча за свою міліцейську кар'єру встиг багато чого побачити".

"Начебто уже все нормально було наприкінці 90-х, а зараз знову повилазили звідкись. Їм голову відрубаєш, а відростають три – як у Змія Горинича", - зазначив начальник міліції.

На пропозицію назвати прізвища, Москаль відповів: "Поки ні – стежте за міліцейськими зведеннями".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування