Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РАТУШНЯК ТЕЖ БУДЕ СУНУТИСЯ В ПРЕЗИДЕНТИ?

Четвер, 27 серпня 2009, 09:39

Мер Ужгорода Сергій Ратушняк не виключає своєї участі в президентських виборах, призначених на 17 січня 2010 року.

"Усе може бути, а чому це одні можуть (балотуватися), а інші ні?", - сказав він газеті "Комерсант-Україна" на запитання про можливість своєї участі в президентській кампанії у якості кандидата.

"Звісно, у мене немає накрадених мільярдів. Навіть для застави (за новою редакцією закону про вибори президента – 2,5 млн. грн.) мені доведеться відкривати рахунок і через інтернет звертатися до патріотів, щоб допомогли хто чим може. У нас немає серйозного грошового забезпечення. Але Яценюк у мене ніколи не виграє!", - заявив Ратушняк.

"Ви подивіться, як поводиться кандидат Яценюк!", - обурюється мер Ужгорода.

При цьому Ратушняк звертає увагу на те, як Яценюк "змінив свою думку одразу після виступу Медведєва: він одразу сказав, що Ющенко недоумок, що Саакашвілі – психопат і параноїк, а Медведєв говорив правильно щодо України, правильною мовою і навіть недостатньо жорстко!".

"Він одразу переметнувся на сторону Східного регіону!", - стверджує мер.

Одним із основних своїх завдань на посаді голови держави Ратушняк вважає перерозподіл "національних багатств на користь суспільства". За його словами, зараз ці багатства йдуть не на розвиток і благо суспільства, а залишаються купці олігархів, які грабують країну.

"Їх (олігархів) треба поставити в умови, коли вони забиратимуть собі не 90% багатств, як зараз, а 10%. Їм потрібно залишати прибуток для нормальної рентабельності, а надприбуток відбирати на користь держави", - сказав він, додавши, що на виручені кошти "необхідно збільшувати пенсії, зарплати, асигнування на соціальні програми й охорону здоров'я, будівництво доріг".

У "Фронті змін" спокійно сприйняли готовність мера Ужгорода взяти участь у президентських виборах. Заступник голови ради "Фронту змін" Андрій Пишний сказав:

"Про якісь шанси Ратушняка говорити взагалі не варто. А певні сили будуть з його допомогою просувати ті тези, з якими останнім часом він виступав у своїх публічних інтерв'ю. Своє ставлення до цих тез Арсеній (Яценюк) і організація висловлювали неодноразово".

Пишний також не виключив, що Ратушняк може стати технічним кандидатом у політичних опонентів Яценюка.

Ратушняк на запитання, чи буде він таким, відповів: "Так усі (кандидати) – технічні! Абсолютно всі! Усі виконують завдання кланів, які вони представляють!".

Як відомо, у серпні між Ратушняком і Яценюком спалахнув конфлікт через напад на агітатора "Фронту змін" і подальші взаємні обвинувачення й образи.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування