Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російські моряки не пускали гостей Севастополя в океанаріум?

Четвер, 27 серпня 2009, 12:35

У середу морські піхотинці ЧФ Росії виставили блок-пост на в’їзді до Державного океанаріуму у Севастополі, щоб не допустити на його територію українських судових виконавців.

Про це йдеться у сюжеті телерадіокомпанії Військово-Морських Сил України "Бриз”, повідомляє УНІАН.

За інформацією ТРК, судові виконавці були зупинені військовослужбовцями ЧФ РФ "при намаганні виконати рішення Господарського суду Севастополя щодо передачі створного знака (гідрографічного об’єкту) в районі Херсонеського маяка у власність України”.

Створний знак знаходиться неподалік Державного океанаріуму Міністерства оборони України, "то ж, на в’їзді на його територію з числа морських піхотинців ЧФ РФ був виставлений блок-пост”.

ТРК стверджує, що російські військовослужбовці "тривалий час не пропускали у дельфінарій (тобто в океанаріум) гостей Севастополя, які приїхали для проходження у Державному океанаріумі Міністерства оборони України курсу дельфінотерапії”.

Як відомо, у середу прес-служба ЧФ повідомила, що моряки Чорноморського флоту РФ затримали на території своєї військової частини у Севастополі українських судових виконавців, які "вимагали... передати створний знак в районі Херсонеського маяка у власність України".

"Командування Чорноморського флоту висловлює своє обурення безпрецедентним фактом грубого порушення базових угод по Чорноморському флоту. Судові виконавці свідомо пішли на порушення міжнародних договорів та українського законодавства, проникаючи незаконним чином на об'єкт, що охороняється, піддали небезпеці не тільки самих себе, а й понятих, яких залучили для проведення виконавчих дій", - наголошується у повідомленні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування