Янукович обіцяє після перемоги не з'ясовувати стосунки з Тимошенко

Четвер, 27 серпня 2009, 16:30

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що партійна приналежність президента не повинна визначати політику держави.

"Для цього, безумовно, треба прагнути до створення такої системи влади, при якій не важливо, хто прийде до влади. Хто б не прийшов до влади, такий закон, як засади внутрішньої і зовнішньої політики, який постійно блокується всі ці 5 років владою, він, зрештою, має бути прийнятий... У цьому законі повинна бути врахована точка зору більшості населення держави", - заявив він на прес-конференції в четвер у Києві.

При цьому політик підкреслив, що у випадку перемоги на президентських виборах ні в якому разі не піде "шляхом з'ясування відносин" зі своїми опонентами.

"Я ніколи про це не говорив, але сьогодні скажу, що в 2004 році я був упевнений у своїй перемозі. Чому? Тому що я знав, що реально люди проголосували за мене. Це було так. Тому я готувався як працювати і що робити, і як жити після виборів. І я хочу сказати, що в мої плани не входило з'ясування стосунків з моїми опонентами", - сказав Янукович.

За його словами, тоді його планами були проблеми об'єднання людей, залучення професіоналів, незважаючи на їхню партійну приналежність, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування