Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко шантажує Януковича, щоб створити "ширку" - ПР

Четвер, 27 серпня 2009, 22:10

Прем’єр Юлія Тимошенко шукала міжнародних посередників, щоб домовитися з Партією регіонів про створення коаліції.

Про це заявила регіонал Ганна Герман в ефірі 5 каналу, коментуючи заяви Тимошенко про те, що Януковичу "доведеться повернути країні" резиденцію Межигір’я.

"Ця вся історія виїденого яйця не коштує і Юлії Володимирівні не вдасться за допомогою цього шантажу схилити Януковича до якихось коаліцій з нею, якщо він не буде переконаний, що такий союз буде потрібен людям", - сказала вона.

"Тимошенко дуже зацікавлена в тому, щоб БЮТ і Партія регіонів були у коаліції і вона навіть зовсім недавно шукала міжнародних посередників, які б вплинули на Януковича, щоб він пішов з нею у коаліцію", - зазначила депутат.

Вона наголосила, що "Партія регіонів розробляла законопроект, щоб повернути державі всі державні резиденції, дачі, якщо вони не є приватними, якщо вони не викуплені чесним шляхом".

"Якщо ці дачі не викуплені, якщо їх давали державним чиновникам, якщо президент має резиденції, прем’єр, якщо є оці санаторії президентські, урядові – ми пропонуємо все це віддати державі і віддати все це людям", - сказала регіонал.

"Але забрати в усіх, а не висмикувати якийсь приклад і на когось тиснути, когось шантажувати, комусь погрожувати і на комусь робити собі піар", - зазначила Герман.

На питання, чи знайдеться у парламенті 226 голосів за цей законопроект, депутат відповіла: "Наша фракція готова за це проголосувати. Якщо БЮТ так принципово підходить до питання, вони мають нас підтримати. Вони навіть не допустили, щоб цей законопроект голосувався у Верховній Раді".

"Чим більше вони переслідують Януковича, тим більше симпатії і співчуття до нього це породжує у людей. У 2003 році, коли їх переслідував режим Кучми, люди їм співчували. Вони тепер роблять те саме, що робив Кучма по відношенню до опозиції", - сказала Герман.

Вона також заявила, що як кандидат у президенти, Янукович буде зобов’язаний оприлюднити декларацію про доходи і "ви побачите там все, про що говорив Янукович".

Як відомо, Янукович заявив, що на законних підставах проживає в приватному будинку на території резиденції "Межигір’я", і був вимушений продати значну кількість свого майна, зокрема і в Донецьку, щоб його придбати.

"Тяжче буде Юлії Володимирівні, бо її декларація вже опублікована, і ми бачимо, що крім бідної двокімнатної квартирки у Дніпропетровську в неї нічого не має, і родичі навіть скидаються з копійками на те, щоб їй купити нові суконки, щоб вона могла ходити на люди", - зазначила депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування