Після виборів "Регіони" розколються - БЮТівець

Четвер, 27 серпня 2009, 22:44

Після президентських виборів фракція Партії регіонів у парламенті розколеться.

Про це заявив депутат від БЮТ Андрій Сенченко в ефірі 5 каналу, коментуючи заяви лідера регіоналів Віктора Януковича про можливе переформатування коаліції в діючому парламенті після виборів.

Депутат вважає, що ці заяви підтверджують тенденцію, що "фракція Партії регіонів тріщить вже не перший місяць і реально готова розвалитися на частини".

"Але тут є протиріччя з чинним законодавством у тій частині, як можуть створюватися коаліції", - сказав він.

"Тому, все залежить від того, як вони розколються після виборів, а те, що це станеться - я не сумніваюся", - зазначив Сенченко.

Крім того, коментуючи заяви Нацбанку про те, що "падіння" гривні може відбуватися через діяльність уряду, він сказав: "Та безвідповідальність, до якої вони звикли завдяки тому, що ніхто не був покараний за осінні валютні спекуляції, призвела до того, що зараз може бути нова масштабна хвиля, і хвиля ця затіяна Нацбанком".

"Розповіді про те, що непомірні витрати уряду Тимошенко призводять до падіння курсу валюти, вони не мають під собою підстав, тому що уряд витрачає рівно стільки, скільки збирає податків", - сказав БЮТівець.

"За спиною Нацбанку стоїть Віктор Ющенко, який завжди історично керував Нацбанком і сьогодні він використовує курс національної валюти, як інструмент у політичній боротьбі проти Тимошенко", - вважає Сенченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування