У Януковича придумали ще одну вимогу

Четвер, 27 серпня 2009, 23:10

Партія регіонів вимагатиме погашення боргу по виплаті компенсацій безробітним.

Про це заявила регіонал Ганна Герман в ефірі 5 каналу.

За її словами, Партія регіонів сподівається, що у парламенті буде підтримана її вимога щодо підвищення мінімальних зарплат та пенсій.

"Литвин уже задекларував, що нас підтримає у справі підвищення пенсій і зарплат. Ми сподіваємося, що і БЮТ зрозуміє, що оскільки люди втратили 50% своїх заробітків через інфляцію, необхідно підвищити пенсії і зарплати", - сказала вона.

"Більше того, ми будемо вимагати, щоб ті безробітні, які не отримують компенсації, їм востаннє виплачували ще в червні ці гроші, негайно щоб перед ними ці борги були покриті", - зазначила Герман.

Водночас депутат не змогла спрогнозувати, чи буде Партія регіонів блокувати трибуну парламенту після початку роботи нової сесії Верховної Ради.

Водночас, вона зазначила: "Ми мусимо вживати всіх заходів для того, щоб змусити владу підвищити мінімальні зарплати та пенсії".

Як відомо, раніше перший віце-спікер Олександр Лавринович заявив, що регіонали наполягатимуть на розгляді першим питанням на новій сесії парламенту законопроекту про підвищення соцстандартів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування