Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Шустер залишається на каналі Ахметова

П'ятниця, 28 серпня 2009, 12:09

Телеканал "Україна" підписав угоду з "Савік Шустер Студією".

Цю інформацію "Телекритиці" підтвердив гендиректор каналу Вальдемар Дзікі.

Засади нової угоди залишилися без змін. Зокрема, телеканал - як і раніше - не втручається у редакторську політику програми.

На запитання про вимоги перед студією виробником програми "Шустер Live", "Україна" відповіла: "Якісний продукт, який висвітлює основні актуальні події в Україні та світі у формі, що буде цікава нашому телеглядачу".

Згідно з новою сіткою, програма виходитиме в тому ж режимі: 19.30 - з понеділка по четвер, о 21.25 - у п'ятницю.

При цьому йде розробка нового політичного проекту "України". Проте канал зможе оголосити його розташування у сітці, коли продукт буде готовий до запуску.

Щодо нової студії програми "Шустер Live", то на телеканалі підкреслили, що "купується лише продукт, студія ж є власністю продакшну".

Питання, чому не вдалось домовитись з "ISTIL студіо" щодо використання попередніх декорацій проекту, телеканал не коментує.

"Про відносини з "ISTIL студіо" та дизайн декорацій слід звертатися до продакшн-студії", - йдеться у повідомленні прес-служби каналу.

Щодо показників "Шустер Live", то канал розраховує, що у новому сезоні рейтинг і частка щоденних випусків мають бути не нижчі за середньодобові показники каналу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування