Яценюк каже, що він у смужечку, тому що не казкар

П'ятниця, 28 серпня 2009, 19:24

Лідер "Фронт змін" Арсеній Яценюк вважає, що українці не повинні голосувати за плакати, а мають робити свій вибір свідомо.

Про це він сказав у п'ятницю на брифінгу в Донецьку, відповідаючи на запитання журналіста щодо рекламних щитів Яценюка, повідомляє його прес-служба.

"Зрозумійте одну річ: люди ж не за плакати голосують, люди ж не за наклейки голосують. Принаймні, не повинні цього робити. І наша місія – це сказати й довести: або ми голосуємо за реальні речі, або ми далі живемо у фантомах", - сказав Яценюк.

"І в цих фантомах ми проживемо недовго, часу практично не залишилося", – підкреслив він.

"Прикордонні кольори інформаційної кампанії "Фронту змін" відображають стан, у якому перебуває країна, що опинилася на межі політичного й економічного колапсу", - йдеться у повідомленні.

"У країні 100 мільярдів зовнішньої заборгованості. Це не страшно? 600 гривень пенсія – теж не страшно? Те, що в країні нема чим платити зарплати, – нічого?", - зазначив він.

"Те, що Нацбанк просто друкує гроші для виплати нашим російським партнерам за газ, – і це нормально. Курс злетів із 5 уже до 9 – і це ми з'їмо. Зате плакат гарний", – сказав політик.

"Це з розряду міфів. Не треба вірити в казку. Ми отут не казкарі. Якщо в казку – це в БЮТ. Ми говоримо про реальні речі", – підкреслив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування