Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії вважають, що Путін підтримає Януковича

П'ятниця, 28 серпня 2009, 23:03

Прем'єр Росії Володимир Путін підтримає на президентських виборах лідера регіоналів Віктора Януковича.

Про це заявив один з лідерів російської опозиції Гаррі Каспаров у ефірі 5 каналу.

"Я думаю, що ближче до виборів, Путін зробить все, щоб підтримати Януковича", - сказав він.

"Ми до кінця не знаємо всіх подробиць домовленостей Путіна і Тимошенко у газовій сфері. У даному випадку - це путінське питання, це питання Газпрому, ніякий Медведєв слова в цьому питанні мати не буде", - сказав Каспаров.

"Я думаю, за своєю психологією Путін не заспокоїться, поки не досягне свого. Для нього переламати через коліно завжди було ознакою сили, а компроміс - ознакою слабкості", - вважає чемпіон світу з шахів.

Відповідаючи на питання, чи здатна російська влада стати агресором проти України, він заявив: "Мені здається, російська влада здатна на все. Але того потенціалу, драйву вже немає".

"Але я б не скидав з рахунків можливість якихось відчайдушних дій, якщо соціально-економічна ситуація в Росії буде різко погіршуватися", - зазначив Каспаров.

Також він назвав звернення президента РФ Дмитра Медведєва до президента Віктора Ющенка "ганьбою для Росії".

"Писати подібні листи, які представляють набір досить нескладних звинувачень і відображають комплекси неповноцінності, які вразили багатьох кремлівських мешканців - це принижує статус нашої країни і провокує подальше погіршення відносин", - зазначив опозиціонер.

"Набагато важливіше стежити за руками Путіна, який дійсно може натиснути потрібні кнопки, щоб ситуація з холодного конфлікту переросла в гарячий", - заявив Каспаров.

"Відносини між нашими країнами можуть принципово зміниться тільки після демонтажу путінського режиму", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування