Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція погрожує викинути з крісла ще одного міністра

Понеділок, 31 серпня 2009, 13:47

Опозиція може порушити питання про відставку Василя Князевича з посади міністра охорони здоров'я.

Це станеться, якщо Мінздоров’я не пред'явить профільному комітету Верховної Ради обіцяних законопроектів і державних програм, заявив "регіонал" Віктор Корж у ході конференції, відповідаючи на запитання читачів "Ліга.net".

Зокрема, на запитання "чому досі не відправили у відставку міністра охорони здоров'я Князевича, відповідального за імунізацію неякісною індійською вакциною", Корж відповів:

"На минулій сесії я реєстрував проект постанови про недовіру й відставку міністра Князевича. Але, розуміючи, що політично домогтися підтримки коаліції в цьому голосуванні неможливо, я був змушений відкликати цю постанову".

Разом із тим, за словами Коржа, якщо найближчим часом МОЗ не пред'явить профільному комітету парламенту "обіцяних законопроектів і державних програм, ми, без сумніву, повернемося до цього питання".

Корж зазначає, що до чинного голови МОЗ, "без сумніву, є дуже багато претензій".

"Тут є й питання корупції, про які я вже говорив, і у певному сенсі інтелектуальна імпотенція колективу довіреного йому міністерства", - сказав він.

"Я не можу назвати жодного серйозного законопроекту, ініційованого Мінздоров’я, який кардинально просунув би цю галузь уперед. Абсолютно очевидно, що й сьогодні МОЗ живе на екстенсивних, а не інноваційних підходах", - упевнений Корж.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування