Яценюк хоче викинути з Ради 150 депутатів

Понеділок, 31 серпня 2009, 16:57

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк вважає, що економічна ситуація в Україні почне покращуватися 2011 року.

Про це він заявив в ефірі регіональної радіостанції Павлограда, повідомляє прес-служба "Фронту змін".

"Я вважаю, що 2010 рік має стати роком стабілізації, а 2011-й – роком планомірного зростання завдяки двом речам. Перше – нова індустріалізація... Друге – розвиток ринку споживання всередині країни", – сказав Яценюк.

При цьому, на його думку, Україна "дна кризи поки що не досягнула".

Найважливіше для економічного зростання в Україні, на думку Яценюка, – це розвиток внутрішнього ринку споживання вітчизняних товарів.

"Коли ми самостійно виробляємо і самостійно споживаємо. Це те, що дає змогу, наприклад, Китаю мати сьогодні високі показники розвитку економіки", – сказав він.

***

Яценюк також переконаний, що своїм першим рішенням наступний президент повинен буде "виконати волю народу, який на референдумі 2000 року проголосував за скорочення чисельності парламенту з 450 до 300 обранців і зняття депутатської недоторканності".

"У мене питання до Партії регіонів, до БЮТ, до керівника парламенту: чому не ставиться питання про остаточне зняття недоторканності? Всі юридичні процедури пройдені. Чому сьогодні парламент заблокував рішення, яке ми приймали рівно півроку тому, чи не хочуть. Бояться", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування