Навколо житла депутатів спалахнув скандал

Четвер, 10 вересня 2009, 09:56

Навколо готелю "Київ", де проживають 117 народних депутатів, розгорівся скандал.

Частина співробітників готелю звернулися до регламентного комітету Верховної Ради з проханням допомогти звільнити директора готелю "Київ", пише газета "Дело".

У листі, написаному на ім'я керівництва комітету, співробітники повідомляють про факти зловживань з боку директора Лариси Трофименко.

Нібито вона незаконно виплачувала зарплату співробітникам, які насправді не працюють на підприємстві, у той час як інших змушує безпідставно звільнятися.

Крім того, виходячи з тексту листа, Трофименко з порушенням законодавства закупила техніку та ліжка за завищеними цінами.

Регламентний комітет парламенту створив спеціальну комісію і вже в четвер мав винести свій вердикт. Однак, як стало відомо, напередодні Трофименко звернулася до низки депутатів із проханням відкласти розгляд цього питання, ті пішли їй назустріч.

"Бютівець" Валерій Камчатний, який входить до складу комісії, визнав, що проблеми в готелі існують.

"Є певні порушення: наприклад, не виконувалася постанова про узгодження з нашим комітетом здачі об'єктів в оренду", — навів приклад Камчатний

Зараз готель перевіряють співробітники МВС і прокуратури. "Підставою для перевірки послужили взаємні обвинувачення і звернення по обидва боки — колективу готелю і керівництва", — повідомила глава прес-служби МВС Інна Кисіль.

У свою чергу сама директор готелю Лариса Трофименко відкидає існування якихось проблем.

"Проблеми з зарплатами зараз в усіх. А ви що, одержуєте свою зарплату регулярно?" — відповіла вона телефоном.

Трофименко підкреслила, що нікого вона не змушувала писати заяву про звільнення і не здійснювала ніяких закупівель.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News