Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко зацікавився обороною не через Росію

Четвер, 10 вересня 2009, 11:58

Указ президента Віктора Ющенка про перевірку обороноздатності України не пов’язаний із голосуванням в Державній думі РФ змін до закон про оборону.

Такий висновок можна зробити із пояснень заступника глави секретаріату президента Петра Шатковського, наведеного прес-службою секретаріату.

За його словами, президент ще в січні 2009 року видав розпорядження, яким визначено питання здійснення контролю за діяльністю Збройних Сил, інших військових формувань у 2009 році і затверджений План проведення інспектувань.

Цим розпорядженням передбачено у вересні здійснити перевірку організації територіально оборони України та стану взаємодії Збройних Сил України, внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України, Державної прикордонної служби України і Державної спеціальної служби транспорту та органів місцевого самоврядування з питань територіальної оборони.

"На виконання зазначеного плану Указом Президента України від 9 вересня 2009 року № 721 буде проведено перевірку організації територіальної оборони України, для чого утворено відповідну інспекційну комісію", - прокоментував він підписання відповідного указу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування