Литвин питає, скільки грошей залишилося

П'ятниця, 11 вересня 2009, 11:03

Голова Верховної Ради Володимир Литвин просить надати дані про наявність коштів у державній скарбниці.

"Я звернувся до Рахункової палати, Кабінету міністрів, до Держказначейства з пропозицією, з проханням, вимогою... надати офіційні дані про кошти, які є в державній скарбниці", - сказав Литвин в ході погоджувальної ради.

Спікер підкреслив, що в разі, якщо така інформація не буде надана ВР, необхідно створити групу з трьох депутатів і доручити їй перевірити інформацію про наявність таких коштів у державі, повідомляють Українські новини.

Крім того, він закликав депутатів відновити роботу парламенту, щоб розглянути всі законопроекти, що стосуються підвищення соцстандартів, і прийняти за ними рішення будь-яким можливим способом голосування.

Також Литвин виступив з ініціативою провести 21 вересня збори всіх депутатів, для того щоб можна було почути їхню позицію з питання підвищення соцстандартів.

На його думку, це буде сприяти знаходженню компромісу з цього питання.

Погоджувальна рада не прийняла остаточного рішення з подальшої роботи парламенту в п'ятницю у зв'язку з тим, що Партія регіонів продовжує наполягати на розгляді законопроекту про підвищення пенсій і зарплат, а БЮТ не має наміру його підтримувати.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування