ЮЩЕНКО ДО ТИМОШЕНКО: "ЧОМУ ВИ НАБРЕХАЛИ СУСПІЛЬСТВУ?"

П'ятниця, 11 вересня 2009, 13:33

Президент Віктор Ющенко переконаний, що уряд використовує боротьбу з корупцією як привід для розправи над своїми політичними опонентами.

Про це він заявив на засідання РНБО, одним з питань якого є боротьба з корупцією.

Ющенко окремо зупинився на відставці міністра оборони Юрія Єханурова, якого прем’єр Юлія Тимошенко звинувачувала у корупційних діях.

"З яких мотивів була зроблена відставка міністра оборони? Будь ласка покладіть мені на стіл покази корупційних дій цієї людини", - сказав він.

"Пані прем’єр, чому ви набрехали суспільству? Через які підстави пішов у відставку міністр Вінський? Корупція? Де корупція" – спитав Ющенко.

"Будь ласка покладіть на стіл докази і доведіть, що ви не брехали!" – зазначив Ющенко.

Він нагадав, що подібні звинувачення прем’єр озвучувала в 2005 році на адресу майже всіх тодішніх його соратників, "щоправда сьогодні вони всі біля прем’єр-міністра".

"Але жодного факту корупції чомусь на стіл не було покладено генеральному прокурору і тому я смію стверджувати, що ми з вами, шановні члени РНБО, є свідками чергової хвилі розправи через брехню з провідними політиками, які можуть займати українську державницьку позицію у підпорядкованій їм сфері", - зазначив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування