Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко погрожує "екзотичним блакитним" перевиборами

П'ятниця, 11 вересня 2009, 14:25

Прем'єр Юлія Тимошенко погрожує перевиборами главам сільських, селищних і міських рад, які саботуватимуть видачу актів на землю.

Про це вона заявила на початку наради з регіональними органами Держомзему і Кадастру щодо видачі громадянам актів на землю, повідомляє Ліга.net.

Тимошенко відзначила: "Я не виключаю, що окремі голови сільських, селищних і міських рад, що належать до певних, блакитних, екзотичних політичних сил, можуть саботувати й можуть не допускати нормального, ефективного процесу".

"Ми дуже добре знаємо, як справитися з такими людьми", - попередила прем'єр.

Зокрема, за словами прем'єра, у Верховній Раді може бути поставлене питання про дострокові перевибори таких керівників місцевих органів влади.

"І якщо хтось думає, що уряд за повноваженнями сьогодні не має жодних прав і можливостей впливати на сільські, селищні і міські ради, і точно так само - на голів сільських, селищних і міських, то ми знайдемо управу, і така управа є", - заявила прем'єр.

"Вона дуже проста - якщо будуть у деяких населених пунктах такі голови, ми будемо вносити у Верховну Раду проекти постанов про дострокові вибори... А крім того, є ще інструменти і сильніші", - сказала Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...