Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко обіцяє, що жодна вкладена в нього гривня не пропаде

П'ятниця, 11 вересня 2009, 14:51

Депутат Анатолій Гриценко обіцяє відзвітувати за всі кошти, які виборці перерахують йому для реєстрації в якості кандидата у президенти.

Про це він заявив, відповідаючи на запитання читачів "Української правди" у розділі "Конференції".

На запитання, куди будуть спрямовані кошти, які перевищать суму у 2,5 млн. грн., яку необхідно внести кандидатам в якості застави у Центрвиборчком, Гриценко відповів:

"Треба зібрати 2,5 млн. застави плюс 375 тис. грн. на сплату податку. Таке вже в нас законодавство. Решту коштів буде внесено мною на рахунок кандидата в президенти, який згідно закону відкривається після реєстрації в ЦВК для фінансування власне виборчої кампанії. Жодна Ваша гривня не пропаде, я про неї звітуватиму".

Гриценко впевнений, що збере необхідну суму для внесення застави.

"Розраховую на підтримку активних, небайдужих і відповідальних людей – громадян!", - заявив він.

І наголосив, що не хоче "йти на поклон до кількох сімей" (олігархів), а "правильніше і чесніше звернутися до громадян".

На запитання щодо співпраці з депутатом Арсенієм Яценюком, який також збирається балотуватись у президенти, Гриценко відповів:

"Співпрацювати важко. У парламенті він (Яценюк) рідкий гість. А регіонами ми їздимо за різними маршрутами. Може, колись і перетнемося".

Гриценко також зазначив, що замовники соцопитувань зі штабів інших кандидатів не включають його прізвище в опитувальну анкету, "або включають – але потім не згадують при публікації результату".

"Це дозволяє штучно підняти рейтинг свого кандидата. Та все ж реальні рейтинги ми побачимо – їх виставить їх народ 17 січня 2010 року", - заявив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування