Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Савченко працює на одного з кандидатів у президенти - НУ

П'ятниця, 11 вересня 2009, 19:06

Заяви екс-заступника голови НБУ Олександра Савченка пов'язані зі звинуваченнями на адресу президента.

Про це заявив заступник голови політради партії "Наша Україна" Володимир Мойсик.

"Не просто так з'явилася заява міністра внутрішніх справ України про "сухарі" і про відповідальність посадових осіб Нацбанку. Після цього відбувається заява пана Савченка про те, що він не згоден з економічною політикою банку і він поступається місцем заступника голови Нацбанку", - зазначив він.

"Будуть наступні подібні кроки, які будуть цілою низкою звинувачень на адресу президента через НБУ", - сказав Мойсик.

Відповідаючи на запитання, чи не означає це, що "Наша Україна" не бачить логіки в словах Савченко, він заявив: "Не бачу логіки, це його особиста думка...це спланована дія, він працює зовсім не на банк, а у політичній команді і робить політичні кроки ".

Відповідаючи на питання, на користь кого робляться такі кроки, Мойсик сказав: "Я думаю, що на користь одного з кандидатів у президенти".

Як відомо, раніше голова МВС Юрій Луценко закликав президента Віктора Ющенка навести лад у Нацбанку.

"Або вони (НБУ) стабілізують курс валюти, припиняють грабіж населення, нічим не підтверджений з фінансової точки зору, або - пора сушити сухарі", - заявив міністр.

Крім того, Мойсик повідомив, що політрада "Нашої України" вважає, що падіння курсу гривні стало наслідком недосконалої політики прем'єра Юлії Тимошенко.

"Політрада партії ухвалила заяву щодо курсової політики Нацбанку та уряду Тимошенко і політрада зазначила, що падіння курсу гривні є наслідком недосконалої економічної політики уряду Тимошенко", - сказав він.

"Але також і великі претензії висловлені на адресу Нацбанку, який піддається на хитрощі і на ходи уряду", - зазначив Мойсик.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування