Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тарасюк підлив дьогтю у свято Ющенка

Субота, 12 вересня 2009, 13:56

Лідер Народного Руху Борис Тарасюк не задоволений святкування 20-річчя Руху, організованим президентом.

Про це він заявив на прес-конференції у суботу,  повідомляє УНІАН.

Лідер НРУ нагадав, що президент у березні 2009 року видав указ про відзначення на державному рівні 20-річчя "Народного руху України за перебудову".

За його словами, "рухівці" схвалили цей документ, однак склад організаційного комітету з підготовки святкування, затверджений президентом, розчарував активістів Народного руху.

Тарасюк заявив, що "оргкомітет очолили ті, хто розколював НРУ".

У свою чергу, присутній на прес-конференції Коваль додав, що у зазначеному оргкомітеті працювати було неможливо. На його думку, "рухівці" вважають, що святкування річниці мало бути народним, а не офіційним. За словами Коваля, таке святкування й організував сам НРУ 6 вересня.

Тарасюк зазначив, що натомість за ініціативи Президента офіційне святкування ювілейної дати відбувається сьогодні: в палаці "Україна" відбудуться урочисті збори з цього приводу.

При цьому він зазначив, що у палаці "Україна" три тисячі місць, а "рухівці" отримали запрошення лише на 100 осіб. Лідер НРУ додав, що його партія просила 1 тисячу запрошень, однак у такій кількості їм було відмовлено, натомість, за його словами, до палацу було запрошено багато студентів різних навчальних закладів, аби заповнити порожні місця.

Як відомо, Рух Тарасюка тиждень тому відсвяткував ювілей Руху, де виступила Юлія Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування