Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суддя-"колядник" вимагає усунути Генпрокуратуру від його справи

Понеділок, 14 вересня 2009, 10:26

Екс-суддя Ігор Зварич вимагає усунути Генпрокуратуру від розслідування його справи.

Зварич вимагає передати розслідування справи іншому правоохоронному органу, повідомляє його прес-служба.

Також Зварич вимагає порушити кримінальну справу відносно Рената Кузьміна та Володимира Жербицького: "Розголошуючи дані слідства, ганьблячи мене, принижуючи мою честь та гідність, ці суб’єкти діяли з прямим умислом".

Екс-суддя вважає, що його справу не мають права розслідувати слідчі Пасулька та Личик, які підпорядковуються та виконують вказівки Жербицького.

"До того ж саме вони протиправно конфісковували майно членів моєї сім’ї, саме до них пред’явлені цивільні позови в судах України", - заявляє Зварич і просить направити йому копію прийнятого рішення.

На переконання екс-судді, Генпрокуратура не може розслідувати його справу ще й тому, що генпрокурор Олександр Медведько "18 грудня 2008 року на засіданні ВР разом з депутатом Партії регіонів Сергієм Ківаловим переконували депутатів, що я злочинець".

"Ви підтримали категорично Ківалова, що я 8 місяців отримував хабарі від суддів і ділив зразу в кабінеті, що я писав записки про те, що я хабарник і визнаю свою вину", - додав він.

"Крім того, що це брехня... Ви не могли не розуміти, що до обвинувального вироку суду я - обвинувачений, а не злочинець і не хабарник, а тому поширювати недостовірну інформацію перед громадянами Вам не личило", - наголошує Зварич.

Екс-суддя додав, що до Медведька та Ківалова в Печерський райсуд Києва ним заявлено позови про захист честі та гідності.

Також, зауважив Зварич, "саме від представників Генпрокуратури, слідчих, керівників слідства мені починають поступати погрози в моїй неадекватності сприйняття дійсності, можливих психічних розладах та потребі в лікуванні".

"Можу свідомо керувати тільки своїми діями, будучи свідомим того, що ви чи ваші слідчі по вказівці президента Віктора Ющенка в будь-який час можуть "сховати" мене в психіатричну лікарню і зробити з мене психа, так як сховали в тюрму, щоб "колоти", - заявляє Зварич.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування