У спікера Криму заявляють, що його "Мерседес" не влаштовував ДТП

Понеділок, 14 вересня 2009, 17:50

Інформація про ДТП за участю автомобіля спікера парламенту Криму Анатолія Гриценка носить "явно упереджений характер".

Про це йдеться у заяві прес-служби Гриценко, повідомляє Ліга.net.

"... Інформація, опублікована на офіційному сайті ВЗГ ГУМВС України в Криму, носить явно упереджений характер з метою здійснення тиску на проведене розслідування", - сказано в заяві.

У прес-службі, зокрема, спростували інформацію про тяжкі тілесні ушкодження, які отримали водій автомобіля "Honda Fit" і два пасажири, які у ньому перебували.

"Сьогодні, 14 вересня 2009 року, за офіційною інформацією Міністерства охорони здоров'я АРК, водій і один з постраждалих пасажирів автомобіля "Honda" вже виписані з лікарні, інший постраждалий пасажир - молода людина 1988 року народження, поки перебуває в лікарні з легкими тілесними ушкодженнями на лікуванні в стаціонарі. За характером травм він буде виписаний через 3-4 дні", - йдеться у повідомленні прес-служби Гриценка.

Крім того, у прес-службі спростували інформацію міліції, згідно з якою винуватцем ДТП є "Мерседес" Гриценка.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася, коли водій "Honda Fit", виїжджаючи з території автозаправної станції на проїжджу частину автодороги і маючи кермо з правого боку, скоїв зіткнення з автомобілем "Mercedes Benz S-500", який рухався по дорозі з боку Феодосії у напрямку Сімферополя", - сказано у повідомленні.

Раніше відділ громадських зв'язків ГУ МВС у АР Крим повідомляв, що автомобіль, який обслуговує Гриценка, став винуватцем ДТП, у результаті якого постраждали три людини.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування