На "Олімпійському" гратимуть не тільки у футбол - Павленко

Понеділок, 14 вересня 2009, 21:31

НСК "Олімпійський" залишиться багатофункціональною ареною.

Про це заявив міністр сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко на своїй Конференції на Українській правді.

"Заяви про знищення легкоатлетичної складової на стадіоні - політичні спекуляції. Під час зустрічі з народними депутатами на початку вересня безпосередньо на стадіоні я на цьому наголосив, демонструючи народним обранцям проект розвитку НСК", - зазначив він.

"Новий стадіон відповідатиме не тільки вимогам УЄФА, але й стандартам міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій. В подальшому "Олімпійський" буде центром підготовки для легкоатлетів. Крім футбольних матчів, на арені будуть проводитися міжнародні легкоатлетичні змагання", - заявив міністр.

Павленко наголосив, що, "згідно проекту реконструкції, для розвитку легкоатлетичних видів спорту передбачені вісім бігових доріжок та сектори для інших видів спорту.

"Водночас структура комплексу згідно проекту реконструкції стадіону передбачатиме покращення умов для тренувань та відновлення спортсменів, тренерів та суддів", - заявив він.

Міністр зазначив, що "роботи з відновлення легкоатлетичних бігових доріжок на стадіоні будуть проведені після завершення ЄВРО 2012", а на час проведення чемпіонату на легкоатлетичних доріжках будуть розміщені рекламні щити.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування