Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Раду руйнують, щоб вона не заважала – Литвин

Вівторок, 15 вересня 2009, 00:48

Верховну Раду хочуть зруйнувати, щоб вона не заважала "зробити необхідні результати" на виборах президента.

Про це в ефірі каналу ICTV заявив спікер Володимир Литвин, коментуючи блокування роботи парламенту Партією регіонів з вимогою ухвалити закон про підвищення соцстандартів.

"Проблема не полягає у тому, щоб прийняти соціальні стандарти. Ніхто не хоче приймати ці соціальні стандарти, бо давно б уже були у сесійній залі, обговорювали цю тему і показували на практиці, як ми любимо український народ", - сказав він.

"Потрібно зруйнувати цей інститут, щоб він не заважав зробити необхідні результати на виборах", - зазначив спікер.

Він наголосив, що "якщо Верховна Рада не буде працювати, то після завершення президентської кампанії їй непотрібно повертатися у стіни Верховної Ради". "Вона абсолютно нікому не буде потрібна", - заявив Литвин.

"Сценарії ліквідації Верховної Ради розробляються не у парламенті, бо ті люди, які дають відповідні команди, забули дорогу до Верховної Ради", - вважає він.

"То треба принаймні поступити чесно – написати заяви і скласти повноваженні, і тоді потрібно буде шукати вихід з цієї ситуації, бо зрозуміло, що правового рішення не буде, але й те що відбувається у стінах парламенту не має під собою жодних правових підстав", - заявив спікер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування