Тимошенко видала свої передвиборчі установки

Вівторок, 15 вересня 2009, 10:10

Прем'єр Юлія Тимошенко на закритому засіданні фракції БЮТ у п'ятницю оголосила свою передвиборну стратегію.

Про це пише газета "Сегодня" з посиланням на джерела у фракції БЮТ.

Це засідання тривало близько трьох годин і було присвячене винятково передвиборчій стратегії, воно складалося з доповіді Тимошенко та її відповідей на запитання депутатів.

Неофіційно депутати розповіли, що були порушені практично всі теми, які можуть виникнути в ході кампанії, а перед засіданням фракції була ще й зустріч із керівниками обласних штабів.

Як зізналася сама Тимошенко, "штабникам" вона говорила те ж, що потім депутатам.

Прем'єр упевнена, що нинішній режим "роботи" Верховної Ради протриває до президентських виборів: ніхто на поступки не піде. І це вигідно БЮТ: соціологія показує, що, блокуючи роботу парламенту, Партія регіонів втрачає прихильників. Більше того, БЮТ докорятиме ПР за блокування ухвалення підвищених соцстандартів.

Буде активізована робота депутатів в округах – у тому числі й у дні блокування Верховної Ради. Щодня нардепу необхідно проводити 4-5 зустрічей із виборцями. Причому звіти про роботу депутата писатиме не він сам, а місцевий осередок БЮТ.

Крім того, створені групи контролерів, які будуть виїжджати на місця для перевірки роботи нардепів в округах. Ці групи підпорядковані керівнику служби внутрішньої безпеки БЮТ Андрію Кожем’якіну.

Головна установка в роботі на місцях – ні слова про курс долара, інфляцію, мізерні зарплати: "Не треба розповідати людям про негатив, від якого вони втомилися. Потрібні позитивні емоції".

Ці емоції повинні створити програми на кшталт короткострокових рішень про безкоштовні земельні акти і спрощення процесу приватизації землі.

Було сказано також, що потрібно робити упор на "видовища" – як то всеукраїнський тур поп-зірок. Обласні штаби мають створити свої пули з зірок місцевих філармоній, які повинні приїхати в кожне село – і кожен концерт має поєднуватися з зустріччю нардепа з виборцями.

"Є відчуття, що через місяць-два ми усі будемо ночувати на полях", - сказало джерело газети у фракції.

За словами джерела в БЮТ, значна частина промови Тимошенко була присвячена боротьбі з конкурентами, а саме – з лідером Партії регіонів Віктором Януковичем.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...