Януковича й Ахметова пов'язує безліч речей "недоступних і незрозумілих"

Вівторок, 15 вересня 2009, 11:09

На Віктора Януковича ніхто не може вплинути під час ухвалення рішення, запевняє нардеп Ганна Герман.

Про це вона заявила на інтернет-конференції в газеті "Уся правда", повідомляє прес-служба партії.

"Навколо Януковича стільки легенд... Якщо хтось думає, що на нього можна вплинути, він помиляється. Уплинути на нього неможливо. Він слухає всіх, але завжди ухвалює рішення сам, виходячи з тих аргументів, які переважать. Саме з аргументів, а не конкретних прізвищ", - відзначила Герман.

"Нікому ніколи не вдалося обдурити Януковича. Має шанс тільки пряма позиція. Якщо ти чесно і відверто прийдеш і скажеш, то можеш сподіватися, що, приймаючи рішення, твоя думка буде врахована. Якщо він помітить, що ти юлиш або свої інтереси підсуваєш, то ти більше ніколи не переступиш порог його кабінету", - додала депутат.

При цьому вона запевнила, що Янукович людина не злопам'ятна.

"Пам'ятаю день народження Януковича в 2005-му. 9 липня була абсолютно порожня приймальня. Через рік черга стояла на вулицю. Хтось пожартував, сказавши охороні, щоб пускали тільки тих, хто приходив торік. Але Янукович усіх прийняв. Він уміє прощати і бути прагматичним настільки, щоб відокремити емоції від справи. Не знаю, чи забуває дійсно образи, але не подає виду", - розповіла Герман.

Коментуючи взаємини Януковича й Ахметова, депутат відзначила, що, насамперед, у їхніх відносинах ніколи не було і не буде підлості.

"Їх зв'язує безліч речей - нам недоступних і незрозумілих. Так, вони можуть, можливо, коли-небудь розійтися. У житті різне буває. Але це ніколи не буде підло. Усе буде чесно. Честь і порядність - це норма їхнього співіснування", - заявила вона.

"Щодо прийняття рішень. Коли мова йде про якісь ключові речі, вони майже завжди радяться. Бувало таке, що Ахметов сказав: "Я прийму кожне ваше рішення, Віктор Федорович. Ви приймаєте рішення, і ви несете за нього відповідальність". Але найчастіше вони створюють спільну позицію. Так я думаю", - розповіла Герман.

"Взаємини Януковича й Ахметова – це відносини двох вірних друзів, один їх яким старший за віком. Часто говорять, що, мовляв, Ринат Леонідович вийде з партії. Справа в тім, що він давно переріс будь-яку партію. Став фігурою національного рівня. Ахметов ніколи не зробить нічого такого, що б нашкодило партії, де знаходяться люди, близькі йому за духом. Але він партію переріс. Це факт", - додала депутат.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:02
Терор повинен програти скрізь: захист Штатами неба Ізраїлю викликає заздрість та іронію в Україні − WSJ
08:49
ЗМІ: Канцлери Німеччини та Австрії вступили у суперечку з Боррелем на останньому саміті ЄС
08:26
Новий представник фон дер Ляєн відмовився від посади після критики у фаворитизмі
08:25
"З винятковим цинізмом". Як після загибелі кіборга Барса суд визнав його винним у хуліганстві
07:50
Сили оборони знешкодили 920 окупантів і знищили 9 танків за добу
07:33
Окупанти посилили атаки на Бахмутському напрямку: за добу їх було 33 − Генштаб
06:51
Цієї ночі військові знищили всі російські "Шахеди"
06:43
Палата представників США проголосувала за низку законів, щоб посилити тиск на Іран
05:30
ISW: Російські атаки можуть досягти "загрозливих успіхів" на захід від Бахмута
04:28
У Білому домі спростували спекуляції про "навмисно слабку атаку Ірану на Ізраїль"
Усі новини...