Медведько перевірить, чи "тринькає" Тимошенко народні гроші на свій піар

Вівторок, 15 вересня 2009, 13:47

Депутат від НУ-НС Володимир В’язівський просить Генпрокуратуру перевірити факти використання бюджетних коштів на передвиборчу кампанію Юлії Тимошенко.

Про це сказано у відповідному запиті В’язівського на ім’я генпрокурора Олександра Медведька, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Тимошенко використовує бюджетні кошти для проведення своєї виборчої кампанії, зокрема, необґрунтовано витрачаючи величезні суми на проведення нарад із сільськими та селищними головами", - заявив В’язівський.

За його словами, на фінансування зборів сільських та селищних голів, які ініціювала Тимошенко, було витрачено із держбюджету "надзвичайно великі кошти, і люди мають право дізнатися, скільки саме".

"У бюджеті цього року таких статей витрат не зазначено, тим більше ми всі розуміємо, в якій критичній ситуації зараз перебуває економіка держави... Тому я, маючи такі аргументи, звернувся до Генпрокуратури із запитом на відповідність використання державних коштів на такі заходи" , - сказав В’язівський.

У свою чергу депутат від НУ-НС Андрій Парубій просить Генпрокуратуру перевірити джерела фінансування реклами Тимошенко на білбордах.

"Я як народний депутат України подаю запит у Генеральну прокуратуру, щоб з'ясувати, з яких джерел фінансування всю територію країни у великій кількості заповнили білборди Тимошенко" - сказав Парубій.

Депутат сумнівається, що "в умовах економічної кризи чесні підприємці готові виділяти великі гроші на білборди і концертні тури", і припускає, що ці кошти можуть іти з державного бюджету або від іноземних спонсорів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування