Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв від президентства не відмовляється

Вівторок, 15 вересня 2009, 17:29

Президент Росії Дмитро Медведєв не виключає можливості того, що буде балотуватися на посаду президента РФ у 2012 році.

Про це він сказав у вівторок на зустрічі з учасниками міжнародного дискусійного клубу "Валдай", відповідаючи на питання щодо планів на президентських виборах у 2012 році.

"Якийсь час тому я і в президенти (на нинішній термін) балотуватися не збирався, але доля так розпорядилася, і тому я для себе нічого не загадую, нічого не виключаю", - сказав Медведєв.

Він з посмішкою зазначив, що під час дискусії думав, чи зададуть йому питання, аналогічне тому, що було задано прем'єру Володимиру Путіну щодо виборів 2012 року.

"Думав, чи задасте ви мені питання. Слава богу, задали, про те, хто старший, Путін або я, запитали в більш акуратній манері, чи будете ви балотуватися в 2012 році. Карфаген має бути зруйнований, виходить, відповідь має бути отримана", - сказав Медведєв.

"На цю тему я можу сказати, що завжди намагаюся як людина більш-менш послідовна доводити свої задуми до кінця", - зазначив президент.

Він підкреслив, що намагається "нічого не загадувати на майбутнє, тому що так простіше". "План у мене має бути, але щодо самого себе я намагаюся нічого не загадувати", - заявив Медведєв.

"У тому, що на таке питання відповів Путін, є цілком очевидний сенс", - сказав Медведєв. Він разом з тим висловив подив тим, що після цієї заяви "пройшли дивні коментарі про те, що Путін нібито поділяє електорат, приймає рішення про те, як голосувати російському народу".

"Але він же сказав зовсім інше: є певний набір людей, і так вийшло, що дійсно в нас з ним поки, якщо нічого не станеться, досить непоганий рейтинг", - зазначив президент.

За його словами, у Путіна "найвищий рейтинг, він - популярна людина". "У мене (рейтинг) теж досить нічого поки, і ми маємо про це думати (про висування кандидатур на виборах), і якщо в нас не буде таких можливостей, виходить, на нашому місці будуть інші люди", - сказав Медведєв.

"Це не виходить, що ми (з Путіним) щось вирішуємо заздалегідь, але як відповідальні люди ми повинні один з одним домовлятися з якихось питань", - заявив глава держави.

Путін, який зустрівся з учасниками дискусійного клубу "Валдай" 11 вересня, заявив, що між ним і Медведєвим не буде конкуренції на виборах у 2012 році.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:42
Дуда: Головування Польщі в ЄС зосередиться на відбудові та євроінтеграції України
00:04
"Боруссія" здолала "ПСЖ" у першому півфінальному матчі Ліги чемпіонів
23:54
Новини економіки 1 травня: У США заборонили імпорт російського урану, кожен десятий бізнес у Польщі - український
23:50
Е-кабінет військовозобов’язаних запрацює 18 травня
23:33
фото, відеоУ Тбілісі поліція знову жорстко розганяє протест проти закону про "іноагентів"
23:25
оновлено, відеоРосія атакувала балістикою сортувальне депо "Нової пошти" в Одесі, є постраждалі
23:18
фотоНа виставці "трофейної техніки НАТО" в Москві показали всюдихід із прапором нейтральної Австрії
23:06
Німеччина запускає нову грантову програму для українського бізнесу
22:33
США підтвердили, що Росія використала заборонену хімічну зброю проти ЗСУ
22:26
фото, відеоКонгресвумен Грін висміяли через кепку з гаслом MUGA – "Повернімо Україні велич"
Усі новини...