Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПР: ЯНУКОВИЧ МОЖЕ ЗАЛИШИТИ ТИМОШЕНКО ПРЕМ'ЄРОМ

Вівторок, 15 вересня 2009, 19:25

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович, у разі своєї перемоги на виборах, може залишити Юлію Тимошенко прем'єром.

Про це заявила депутат від Партії регіонів Ганна Герман, повідомляє прес-служба партії.

"Янукович не відкидає варіанта Тимошенко - прем'єр, оскільки як прагматик розуміє: за нею - серйозна політична сила, а країну треба об'єднувати. Але говорити про це - зарано", - сказала вона.

У той же час Герман заявила: "Я сама із західного регіону, і добре знаю настрої того електорату, на який робить ставку Тимошенко".

"Люди не вірять їй. Вони в основному будуть голосувати за Тягнибока. Ті, хто проголосує за Тягнибока, просто не прийдуть на другий тур", - зазначила депутат.

Крім того, коментуючи ситуацію навколо резиденції Межигір'я, вона заявила, що Януковичу не раз пропонували "підняти тему будинків Тимошенко".

"Янукович сказав категоричне "ні", оскільки в нього свої моральні принципи. Крім того, не думаю, що Тимошенко набрала в очах людей багато очок від скандалу навколо Межигір'я", - вважає Герман.

Пізніше, в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна", Герман заявила, що Янукович у випадку перемоги на президентських виборах буде розглядати різні варіанти формування уряду і його керівництва, і поки він не зупинявся на конкретній кандидатурі на посаду прем'єра.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування