Яценюк, сідаючи у літак, знайшов привід попіаритися

Вівторок, 15 вересня 2009, 21:47

"Фронт змін" надав допомогу українським заробітчанам, які майже дві доби не можуть вилетіти в Італію.

Про це повідомила прес-служба організації.

"Близько 50 осіб стали заручниками туристичної фірми, яка не оплатила їхній переліт Київ-Неаполь, хоча й отримала від кожного з них близько 400 євро. Частина людей змогла вилетіти в Італію за власні кошти", - йдеться у повідомленні.

"Але 28 осіб, серед яких четверо дітей віком від 8 місяців до 13 років, залишилися в аеропорту без грошей, їжі та притулку", - зазначили у організації.

"У ситуацію втрутився лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк, який випадково побачив заробітчан, коли вилітав у вівторок, 15 вересня, з аеропорту "Жуляни", - заявила прес-служба.

Організація стверджує, що "негайно організувала забезпечення заробітчан їжею та медичним обслуговуванням". "Окрім того, всім їм надано притулок, аби люди могли помитися і відпочити", - йдеться у повідомленні.

Як повідомила прес-служба, одна з пасажирок розповіла, що "ніхто з політиків і представників влади не відповів на їхні прохання про допомогу".

"Ми дзвонили в приймальну Януковича, дзвонили в БЮТ. Там обіцяли передзвонити, але не передзвонили. Тільки завдяки Яценюку, який дивом опинився в аеропорту, на нашу проблему звернули увагу", - сказала вона.

Сам Арсеній Яценюк повідомив, що підготував депутатське звернення у Генпрокуратуру, Міністерство внутрішніх справ та Кабмін з вимогою розібратися в ситуації, яка склалася, й покарати винних.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News