Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович кинув камінь у город Лозінського. Він забув про свої угіддя?

Середа, 16 вересня 2009, 17:02

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович вважає, що угіддя екс-депутата від БЮТ Віктора Лозінського мають бути доступними для усіх громадян.

Про це він сказав у середу, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Закон, наголошую, повинен бути один для всіх. Цей окремий випадок, безумовно, потребує окремого рішення. І влада повинна прийняти його так, щоб ці угіддя (Лозінського) були доступними для всіх громадян цього регіону. До речі, це передбачає український закон", - сказав Янукович.

"Стосовно справи Лозінського і його розшуку – це, знову ж таки, справа цієї влади, яка 5 років свого існування весь час кричала, що бандити будуть сидіти в тюрмах. Хай дадуть відповідь своїм виборцям, які вірили в їх брехню і яких вони обдурили вже не один раз", - додав він.

Янукович також сказав, що державна політика щодо розвитку "лісів, мисливства, рибальства", повинна бути системною.

"Ця система повинна передбачати відновлення наших лісів, збереження екології, фауни. Тому закон повинен бути один для всіх. Має бути закон, який би сьогодні стимулював інвесторів вкладати кошти в розвиток цієї справи і таким чином відновлювати наше природне середовище", - сказав він.

Як відомо, сам Янукович є завзятим мисливцем. Своє дозвілля він проводить у закритому мисливському господарстві Сухолуччя, доступ до якого з недавніх пір закрили навіть для жителів хутора, який знаходиться всередині нього.

Будинок Януковича знаходиться на території резиденції "Межигір'я", на якій раніше розташовувався монастир та інші історичні пам’ятки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування