"Мерседес" спікера Криму потрапив у кримінальну справу

Четвер, 17 вересня 2009, 12:19

За фактом ДТП, до якої потрапив "Мерседес" спікера парламенту Криму Анатолія Гриценка, порушено кримінальну справу.

Про це заявив заступник начальника відділу розслідувань ДТП кримської міліції Денис Гордієнко, повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГУ МВС в АРК.

За його словами, справу порушено за ознаками складу злочину, передбаченого частиною 1 статті 286 УК України – "порушення правил безпеки дорожнього руху..., що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження".

Гордієнко також зазначив, що на даний час "проводяться досудове слідство, первинні слідчі дії, пов'язані з документуванням факту ДТП, встановленням очевидців події, а також призначено низку експертиз для встановлення механізму ДТП".

"Слідство ведеться, люди будуть визнані потерпілими, допитані", — сказав він.

Лікуючий лікар потерпілих у ДТП росіян Руслан Шлаєв зазначив, що на даний момент 21-річний хлопець перебуває у реанімації, при свідомості, його стан оцінюється як середнього ступеня тяжкості. У молодої людини компресійне пошкодження хребта.

"Стан матері потерпілого хлопця і чоловіка вже близький до задовільного. У жінки струс головного мозку, удар черевної стінки і грудей. У чоловіка також струс головного мозку, удар поперекового відділу хребта", — сказав лікар.

За його словами, пацієнтів поки не планують виписувати з лікарні.

Як відомо, минулої суботи на автодорозі Сімферополь - Феодосія в районі села Топольовка Білогірського району автомобіль "Хонда" зіткнувся з автомобілем "Мерседес", який закріплений для обслуговування Гриценка.

У кримській міліції заявляли, що ДТП спричинив саме "Мерседес" Гриценка. Однак сам спікер кримського парламенту це спростовував. Він також заявляв, що постраждалі у ДТП троє росіян мають легкі ушкодження і за 2-3 дні будуть виписані з лікарні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування